čtvrtek 5. listopadu 2015

TRIČKA S NÁPISEM

Tyto trička mám doma opět už delší dobu, takže tuším, že když si je budete chtít koupit, asi už nebude k sehnání :( I já jsem ho už kupovala v jednom z posledních dnů a když jsem tam byla znovu, už měli jinou kolekci, takže možná jen mezi zbytky, nevím.


Protože jsem tele (což jste už buď zjistili nebo brzo zjistíte :-D ) a nejsem naprosto schopná téměř v ničem se lehce rozhodovat, koupila jsem si dvě stejná trička, jen jinou barvu, černá a bílá. Naštěstí cena nebyla nijak vysoká, teď nevím jestli 139 nebo 159, ale každopádně mě to naštěstí nezabilo.


zajímavé je, jak to hází ve foťáku ten odraz kolem textu, přitom na tričku to ve skutečnosti vidět není a ani ve foťáku to vidět není, když jsem si tady toho všimla a přefocovala to :) kouzlo asi

rukávek, přeložený a s bílým pruhem

zajímavé je, že přední lem je kratší než zadní, u takových triček jsem to ještě neviděla


tady je dobře vidět ta rozdílná délka


tričko: Kik

Co jim říkáte? Nápis super ne? Podařilo se vám někomu taky je chytnout? Já je viděla u docela dost blogerek, asi se to šířilo skrz síť :)

2 komentáře:

  1. Jsou krásná, já jsem si teď koupila ze Zootu tričko s vánočkou a na tom je nápis ZAPLETLA JSEM SE, což mě doopravdy vystihuje :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem tam nasla jeste nekolik tricek se super napisama, snad casem :)

      Vymazat