pondělí 23. listopadu 2015

TIPY, TRIKY PRO TLOUŠTÍKY

Doufám, že vás zaujal název :-D Narazila jsem na knížku, která radí plnoštíhlým ženám, jak zamaskovat své nedostatky a myslím, že si z toho něco vytáhne a využije skoro každá z nás, aniž by musela mít 150 kilo (na druhou stranu, pokud máte 40 kilo i s postelí, tak to pro vás asi moc platné nebude), prostě pokud má nějaké to kilíčko navíc a ráda by věděla, co s tím (kromě cvičení a zdravé životosprávy samozřejmě). Módní návrhářka nám radí o látkách, barvách a doplňcích.
SPODNÍ PRÁDÉLKO - ZÁKLAD VŠEHO

  • Kvalitní a pevná podprsenka je základ! Je to neuvěřitelné, ale prý zhruba 80 % žen nezná svou správnou velikost. Většinou si na objemu pod prsy přidávají centimetry a košíčky si zmenšují. 
  • Vyplatí se jít do specializovaného obchodu a nechat si poradit.
  • Kvalitní podprsenka je drahá, ale tato investice se vyplatí.
  • Pro všední den i pro pohyb potřebujeme prádlo, které nikde neškrtí a má dobrou výztuhu. Zkuste si kousek popoběhnout. Správně tvarovaná podprsenka musí prsa udržet, nic se nerozkomíhá, nikde nic nepřetéká. Důležitá jsou také široká ramínka. Do našich měkkých ramenou mají totiž ta úzká tendenci se zanořovat. 
  • Na druhé místě ve výběru stojí kalhotky. Máme možnost zakoupit všelijaké stahovací s nohavičkami i bez, ty však spíš bereme jen pod těsnější oblečení mezi lidi. Na doma nejsou moc pohodlné. Ale i tak je třeba dát pozor při výběru těch volnočasových. Měli bychom mít takové prádlo, abychom se za něj nemusely stydět v nemocnici, kdybychom si nečekaně ublížily.
  • Guma kalhotek se nesmí zařezávat do břišních oblin. Takže pořizujeme pružné, pěkné, s vyšším pasem. 
  • Úžasnou práci udělají s korpulentnějším tělem stahovací body. Nezlikvidují sice tukové přebytky, ale pěkně je stáhnou a zpevní, takže postava v přiléhavých šatech vypadá dobře. Dvakrát velké pohodlíčko to zrovna není, avšak při občasné slavnostní nebo večerní příležitosti se to dá přežít.

Zdroj: Průvodce stylem pro šarmantní plnoštíhlé krásky, Hana Skálová, Ikar

Žádné komentáře:

Okomentovat