sobota 14. listopadu 2015

TIPY, TRIKY PRO TLOUŠTÍKY

Doufám, že vás zaujal název :-D Narazila jsem na knížku, která radí plnoštíhlým ženám, jak zamaskovat své nedostatky a myslím, že si z toho něco vytáhne a využije skoro každá z nás, aniž by musela mít 150 kilo (na druhou stranu, pokud máte 40 kilo i s postelí, tak to pro vás asi moc platné nebude), prostě pokud má nějaké to kilíčko navíc a ráda by věděla, co s tím (kromě cvičení a zdravé životosprávy samozřejmě). Módní návrhářka nám radí o látkách, barvách a doplňcích.
VŠEDNÍ DNY VŮBEC NEMUSEJÍ BÝT VŠEDNÍ - 1. ČÁST

Základní dělení ženských postav pochází z říše rostlinné, konkrétně ovocné. Kypřejší ženy většinou spadají do kategorie jablko nebo hruška.

Co sluší oběma typům?

Silnější postavě velmi prospívají vyšší podpatky, které prodlouží nohy. Myslete na takovouto obuv už při nákupu nebo šití kalhot a volte delší nohavice, aby neplandaly někde kolem kotníků a my nevypadaly, že čekáme velkou vodu. 

Dobře vypadá tříčtvrteční rukáv.

Všechny mladé dámy si provlékají poutky v pase cokoli vyjadřující jejich image: pásek, ocelové lanko, hedvábný šáteček, chrastící kroužky. Pokud však mají pneumatičku, pak by na pás neměly upozorňovat a nechat raději přes něj volně splývat halenku.

Kapsy volíme raději na zadečku, protože (tak jako u kalhot) po stranách opticky přidávají šířku boků, a to my zrovna nepotřebujeme. 

Dopřejte si výstřih. Avšak vždy to, co je odhaleno více, než bývá běžné, působí lacině. Snad každý muž dosvědčí, že lákavější je částečná zahalenost, která slibuje záhadu, napětí a vytváří větší prosto pro fantazii. 

Příště si povíme o ... ;)

Zdroj: Průvodce stylem pro šarmantní plnoštíhlé krásky, Hana Skálová, Ikar

2 komentáře:

  1. Skvele tipy, tesim se na priste :) potrebuju to jako sul!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. diky, jsem rada, ze se libi, mam uz pripravenou celou serii clanku z ty knizky, nektere rady tam jsou vazne dobre :)

      Vymazat