úterý 30. ledna 2018

TRENDY 2017/2018

Ahoj, jsem tu zase a přináším vám něco nového ze světa mody.  Dnes se ohlédneme zpátky za trendy roku 2017, které ale stále frčí, a také se podíváme na trendy, které by měli v tomto roce dorazit. Bude tu jen výběr 3 trendů z roku 2017, které se podle mě nejvíce ukázali na veřejnosti a po celém světě. Tak jdeme na to!

Mezi první z trendů, který frčel a stále frčí jsou síťované punčocháče. Všichni je určitě znáte. Děvčata je nosí snad pod vším. Nošení těchto punčocháčů je nejvíce populární pod džínami, kde vám ještě nahoře zasahují do půlky pupíku. Já se osobně na tento trend nechytila, moc se mi to nelíbí a přijde mi to docela dost vyzívavé až vulgární, takže za mě tento trend nic moc, ale pro holky, které to mají rády a líbí se jim to, je to vhodné. 

Výsledek obrázku pro síťované punčocháče pod rifle

Jako druhý trend tu máme krajkové podprsenky bez výstuže, známe asi každá. Velice úspěšný a pěkný trend, který se opravdu povedl. Ta kombinace různých barev a druhů krajek vypadá opravdu skvěle. Sama pár takových kousků mám, vypadá to opravdu skvěle. Hlavně je taková podprsenka více pohodlná, než ty s kosticemi, či obrovskými výztužemi, za mě palec nahoru!


Our Kara Bralettes in Gray, Taupe & Blush  #bralettes #FrankiePhoenix

A abychom to měli kompletní, tak si tu ukážeme ještě jeden trend z roku 2017, a pak se vrhneme na to, co by nás mělo oslnit v roce 2018.

Posledním trendem je oblečení poseté perličkami. Každá žena, či dívka ví o co se jedná. Alespoň jeden kousek má určitě ve skříni. Perličky jsou všude, na džínech, mikinách, svetrech, tričkách a možná je najdeme i na čepicích, či rukavicích. Tento trend je velice pěkný, ale někdy až přehnaný. Decentně poseté oblečení perličkami je moc hezké, ale obrovské množství perliček je nehezké. Za mě určitě decentně rozprostřené perličky vypadají lépe, než přeplácané množství malých a velkých perliček.  Ale zase záleží na vašem stylu, každý na to má svůj názor. A já za decentnost dávám palec nahoru!

                                                                               Výsledek obrázku pro svetr s perličkami

Tak a jdeme na trendy, které nás mají během roku 2018 oslnit, zase jich bude jen pár, protože kdybych měla vypsat všechny, tak jsme tu do večera.

Tenhle rok by vám neměli v šatníku chybět nějaké třpytivé střevíčky nebo alespoň střevíčky s nějakou třpytivou ozdobou, chlupaté pantofle totiž budou už OUT. Takže se připravte, ať jste o krok napřed.
Photography: Rebecca Arthurs - rebeccaarthurs.com  Read More: http://www.stylemepretty.com/2014/09/18/classic-romance-with-dash-of-sparkle/

Dále se nám vrátí éra průsvitných ponožek v lodičkách, už žádné ponožkové kozačky. Tady máte jednu inspiraci.
Výsledek obrázku pro PRŮSVITNÉ PONOŽKY V LODIČKÁCH


Je to tu, v roce 2018 se budou nosit barety, žádné čepice s kšiltem, ženy se stanou více elegantní.


                                                                                    Výsledek obrázku pro outfit s baretem

A poslední trend roku 2018, jenž vám dnes představím jsou široké kalhoty. Rozevláté sukně už můžete schovat na půdu. Teď alou do krámu pro široké kalhoty.

                                                                                Výsledek obrázku pro dámské široké kalhoty

Tímto se s vámi pro dnešek loučím, mějte se krásně a buďte pozitivní!

Michaela
------------------------------------
Ahoj, jmenuji se Michaela. <3 Je mi skoro 17 let. Chodím na gymnázium v Jablonci nad Nisou. Mezi mé sny patří procestovat svět, vytvořit blog, vystudovat jednou medicínu, založit vlastní kavárnu a hlavně být úspěšná v životě a umět předat něco lidem!:) Mezi mé koníčky patří plavání, procházky, ochutnávka různých jídel, objevování nových míst, cestování, motorky, zajímám se trochu i o letectví a strašně ráda čtu knihy!:-/ Dokážu psát snad o všem, nejradši píšu o knihách, cestování a jídlu. Díky tomuto blogu bych chtěla získat trochu víc zkušeností, vzdělání a chtěla bych se dostat do toho, jak psát vlastní blog. A díky této příležitosti si myslím, že se mi to podaří.:)

4 komentáře:

  1. Punčocháče mě teda také minuly :D Nejvíce se mi ale líbí oblečení s perličkama :) Z letošních hitů si myslím neobleču nic, nic se mi z toho nelíbí :D :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  2. Trendy mě nikdy neovlivnily. Většinou mě všechny trendy míjí :D
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se musím přiznat, že je většinou ani nekupuji. :D

      Vymazat