pondělí 6. července 2015

ŠATIČKY A KYTIČKY

Tyhle šatičky mám doma už nějakou dobu, ale zahrabané a uschované a teď, při úklidu skříně, se vylouply :) A v těchto parných dnech jsou naprosto ideální. Oboje lehký a příjemný materiál, k nim bych doplnila jenom jakékoliv sandálky a vyrazit :)


Na těchto šatech je na cedulce napsáno "Dámské triko" i když délka je kousek nad kolena. Buď jsou na nějakou obryni a nebo tam dali špatnou visačku :) Jako jasně, asi by se daly vzít jako tričko k jednobarevným leginám, ale teď v létě jdou vzít samostatně jako šaty. Nejsou průhledné ani nic. A jsou bavlněné, takže moc příjemné a nepotivé.

šaty - F&F


Tento vzor není asi přímo květinový, spíše připomínají kapradí, ale i tak se mi moc líbí. Mám vcelku ráda výrazné vzory, ke kterým si toho už nemusím brát moc a kombinovat, aby to nějak vypadalo. Opět bavlněné, i když tentokrát ne 100 %, je tam cítit i něco dalšího, šaty jsou trochu silnější, než ty výše. Ale zase nepotivé, což je pro mě v tomhle jedna z hlavních věcí. A byly v nějaké slevě tuším za 300 Kč, věřím, že ještě nějaké mají, kdyby vás zaujaly.

šaty - H&M


Mají záševky na prsou, takže dělají hezký tvar a jsou zúžené nad pasem, sukně se pak lehce rozšiřuje do A.

Žádné komentáře:

Okomentovat