úterý 26. června 2018

TRIČKO ALIEXPRESS

Nikdy jsem si nezkoušela ​objednávat oblečení přes internet, ale někdy musí být poprvé. Já si vždy přes internet zatím objednávala pouze šperky a jiné maličkosti, takže jsem byla velmi zvědavá na stav, ve kterém tričko přijde.

Velikost byla první problém, na který jsem narazila, protože já mám velikost S. Moc jsem si nebyla jistá, jestli mi to tričko bude, jelikož každá firma si dělá trošku každou velikost jinak velkou, ale naštěstí jsem velikost zvolila dobře. Tričko mi je volnější, ale zase na mně neplandá.

Toto tričko bylo na obrázcích ve více barvách a mně se líbilo v jakékoli barvě, proto jsem nechala volbu barvy na někom jiném. :D

Balíček dorazil celkem rychle na obvyklou dobu, kterou trvá doprava z Aliexpressu. Doba dopravy byla přibližně necelé tři týdny, což je fakt úspěch!!! Jednou mi docházel jeden náhrdelník necelé dva měsíce, takže jsem byla překvapená, že u mne zaklepala pošťačka tak brzy.

Tričko je vyrobeno z celkem příjemného materiálu (určitě to ale není 100% bavlna to fakt ne). Nakonec dorazilo v šedé barvě, která vypadá opravdu dobře. Výtka, kterou bych mohla na tomto tričku najít je to, že materiál je lehce průsvitný, takže si musím dávat pozor, aby mi něco z pod něj neprosvítalo, takže musím volit pod něj nějaké světlejší barvy. ;)

Tričko je jedno barevné, ale svým minimalistickým detailem přilákalo mou pozornost. Tím detailem je kříž v místě výstřihu. Už dlooouho jsem si nějaké podobné tričko chtěla koupit a opravdu splnilo mé očekávání.

Moje první zkušenost s nakupováním oblečení přes internet byla kladná. Určitě někdy v budoucnu si ještě nějaké oblečení přes nějaký e-shop objednám. A co vy? Jaké máte zkušenosti s nakupováním oblečení přes internet vy?
Magda
--------------------
Ahoj! Jmenuji se Magda, je mi 15 let. Jsem knihomolka, která ujíždí hlavně na YA, sci-fi, fantasy a dystopických knihách. Kromě čtení také ráda vyrábím rekvizity ze seriálu a knih. Ráda zkouším různé make-up produkty, ale nejsem žádný profesionál. :) Také miluji cestování a ochutnávání místních specialit. Doufám, že se Vám budou mé příspěvky líbit. :)

5 komentářů:

  1. Tak to je super, že přišlo vše v pořádku! Já objednávám z Wish a nemohu si to vynachválit - zejména doplňky, oblečení se přeci jen ještě trochu bojím. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednou by se mělo zkusit vše, treba to prijde v dobrém stavu. :)

      Vymazat
  2. Máš môj obdiv 🙂 ja si oblečenie musím skúšať (som vysoká, takže väčšina tričiek, ktoré sú mi dobré na šírku, mi siahajú tak pod pupok 😂). Ale už som si povedala, že cez leto skúsim niečo objednať a uvidím 😊

    OdpovědětVymazat
  3. Tak oblečení jsem ještě takhle objednávat nezkousela. Ale když to vidím u tebe tak se třeba někdy odvazim

    OdpovědětVymazat
  4. Jednou jsem si koupila šaty .. :D zkouška.. byly levné a me se blížil maturák.. tak jsem to chtela zkusit. Došly sice trosku větší, ale babička přešila a byly vážně krásné.. :D ale asi už riskovat nebudu :D

    OdpovědětVymazat